Geboorte fotografie keizersnede - Zuyderland ziekenhuis

Keizersnede fotografie, geboortefotografie limburg, geboortefotografie zuyderland, newbornfotografie limburg, keizersnede zuyderland

Het is zo ver, ik kan eindelijk geweldig nieuws met jullie delen!
Hard werken wordt beloond. 
Door mijn keuze om verder te gaan als eigen ondernemer en niet meer samen te werken met een andere fotograaf binnen één bedrijf stopte (zoals sommige van jullie al wisten) vorig jaar mijn overeenkomst in het Zuyderland ziekenhuis voor het fotograferen op de operatie kamer tijdens een keizersnede. 

Dit vond ik natuurlijk ontzettend jammer, maar met alle begrip en respect naar het medisch personeel van het ziekenhuis stond ik natuurlijk achter deze keuze.
Meerdere gesprekken volgden om mijn vorige overeenkomst om te zetten in een nieuwe overeenkomst. Het ging namelijk niet om een totaal nieuwe fotografe maar om een nieuw bedrijf.

Hier was het zuyderland het volledig mee eens en heeft binnen alle afdelingen overleg gehad omtrent de nieuwe overeenkomst met Lifa fotografie. 

Met trots kan ik vandaag naar buiten brengen dat de nieuwe overeenkomst getekend is en ik als geboorte fotografe van Lifa fotografie wederom de toestemming heb gekregen om tijdens keizersnedes mee de O.K. op te mogen. 
Door de goede communicatie binnen het team en de rondleiding weet je als geboortefotografe precies wat je wel en niet kunt fotograferen tijdens een keizersnede en op welke plek je bijvoorbeeld wel of niet mag staan binnen de O.K.  

Door deze overeenkomst kan ik als geboorte fotografe vanaf nu dus ook tijdens een geplande of ongeplande keizersnede ouders verzekeren van een prachtige geboorte reportage

Wat ben ik ontzettend dankbaar voor deze samenwerking!
Het is echt fantastisch om op deze afdeling zo ontzettend welkom te zijn en hierdoor te kunnen maken wat ik het aller liefste doe, een mooie herinnering tastbaar maken van de meest bijzondere gebeurtenis in ons leven. Het krijgen van een kindje! 

Twijfel je nog over een geboortereportage? of wil je vrijblijvend informatie over mijn werkwijze? Neem dan even contact op. 

Liefs, 

Shirley willems 

error: Inhoud is eigendom van Lifa fotografie!
WhatsApp chat